Nyheter
Belysning
Gatto Piccolo Bordlampe
Flos - logo - Rum21.noFlos - logo - Rum21.no

Gatto Piccolo Bordlampe

4 601 kr
Anb. pris5 990 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris4 144 kr
Gatto bordlampe fra Flos med et velkjent design med organiske former og et diffust lys for å skape en myk, hjemmekoselig stemning.
På lager

Gatto Bordlampe

4 601 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Gatto bordlampe fra Flos med et velkjent design med organiske former og et diffust lys for å skape en myk, hjemmekoselig stemning. Den har en indre struktur i pudderbelagt stål og en ytterside i unik cocoon-harpiks med en gjennomsiktig finish. Elektronisk dimmer på ledningen for justering av lysstyrken. Et must for design-interesserte.

Designet av Achille & Pier Giacomo Castiglioni.

Bra å vite om Gatto bordlampen


- Gatto er verdsatt for sitt bohemsk design.
- Gatto er også verdsatt for håndverksdugeligheten.
- Diffust lys.
- Laget av cocoon-harpiks og stålramme.
- Dimmer på kabelen.
- Bordlampen finnes i forskjellige størrelser.
- Fra kolleksjonen Gatto.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Flos ble grunnlagt i 1962. Samme år startet firmaet produksjon av en rekke lamper, som ble noen av de største klassikerne innen italiensk industriell design. Noen av disse lampene er Arco og Splügen Brau, designet av Achille og Piergiacomo Castiglioni som takket være sin tidløse design og tekniske fordel produseres også i dag.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null