Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

-27%

Gotland Ullpledd 130x200 cm, Naturhvit

658 kr900 kr
Gotland pledd i 100% Gotlandsk ull fra Klippan Yllefabrik, designet av Birgitta Bengtsson Björk.
På lager

Gotland Pledd 130x200 cm

658 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Gotland pledd i 100% Gotlandsk ull fra Klippan Yllefabrik, designet av Birgitta Bengtsson Björk. Gotlandsk ull kommer fra en svensk rase som har blitt oppdrettet siden vikingtiden. Pleddet er tykt og silkeaktig i følelsen og passer perfekt på sofaen, soverommet eller terrassen. Finnes i forskjellige farger.

Ullpledd trenger ikke å vaskes så ofte ettersom ull har selvrensende egenskaper. Ull er også smussavvisende, noe som betyr at smussen legger seg på overflaten. For å friske opp ullpleddet ditt er det bare å henge det opp utendørs når det er litt fuktig ute, så renser det seg selv. Hvis du likevel vil vaske teppet anbefaler vi deg at du følger vaskeinstruksjonene for akkurat ditt pledd.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 648 kr

Egenskaper

Om varemerket
Familieforetaket Klippan Yllefabrik ble startet i 1879 av Jøns Petter Magnusson. Virksomheten økte for hvert år som gikk, og besto av å produsere håndvevde garn og garn til møbelstoffer fram til 1980-tallet. Under 1970-tallet ble Klippan Yllefabrik beregnet som Skandinavias mest moderne ullspinneri med ca 100 ansatte.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null