Nyheter
Belysning

Les mer

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grand Utendørs Loungesofa 2-seters Venstre, Linen Chalk
3D

Grand Utendørs Loungesofa 2-seters Venstre, Linen Chalk

18 893 kr
Anb. pris26 990 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris18 893 kr
Grand er en utendørs loungesofa fra Decotique som tar uteplassen din til neste nivå. Den har en sjenerøs setedybde, en diskret ryggstøtte og en mer utvidet seksjon på venstre side.
På lager

Grand Utendørs Loungesofa 2-seters Venstre

18 893 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Loungesofaen er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å tåle vær og vind og vare i årevis. Rammen er laget av solid aluminium, mens putene er trukket i værbestandig stoff som er slitesterkt og lett å rengjøre. Sofaen er tilgjengelig i forskjellige farger, slik at du kan velge den som passer best til hjemmet ditt. Noe av det beste med sofaen er at den er utrolig komfortabel. Putene er tykke og myke, og sofaens ergonomiske design gjør at du kan sitte i timevis uten å oppleve ubehag. Alt i alt er sofaen perfekt for alle som ønsker å skape en innbydende og komfortabel uteplass. Den er ideell for de som liker å være ute og ønsker å skape en koselig oase i hagen. Enten du er vert for en sommergrill eller bare vil ha et sted å slappe av og slappe av, vil Grand-sofaen virkelig bli ditt nye favorittmøbel.

Bra å vite om Grand loungesofaen


- Avtakbar polstring med glidelås, slik at passformen blir riktig uten å være "loose fit".
- Lett aluminiumskonstruksjon som gjør den enkel å flytte rundt eller stuve bort når som helst.
- Uten organisk materiale, noe som sikrer lang levetid i et utendørs miljø.
- Hurtigtørkende skum gjør at fuktigheten effektivt transporteres gjennom møbelet og raskt kan tas i bruk igjen etter regn.
- Passende for privat bruk.Sunbrella Natté stoff:


- Enkel å vedlikeholde.
- Vann- og flekkbestandig.
- Motstandsdyktig mot mugg.
- UV- og varmebeskyttelse.

Hvordan tar jeg vare på loungesofaen?
- Hold møbelet innendørs i et kjølig og ventilert rom om vinteren.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.