Nyheter
Belysning

Les mer

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grand Utendørs Modulsofa, Linen Chalk
3D

Grand Utendørs Modulsofa, Linen Chalk

12 990 kr
Grand er en utendørs modulsofa fra Decotique som løfter uteplassen din til neste nivå. Den har en sjenerøs setedybde med en diskret ryggstøtte.
På lager

Grand Utendørs Modulsofa

12 990 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Denne modulsofaen er perfekt for å arrangere fester, familiesammenkomster eller slappe av utendørs på en solrik dag. Og det beste av alt? Du kan tilpasse den slik at den passer til terrassen eller balkongen din og dine behov. Med uendelige konfigurasjoner tilgjengelig, kan du lage det perfekte utendørs sittearrangementet. Den har et trekk laget av sunbrella og polstring i skum som er værbestandig og slitesterkt, noe som sikrer at Grand-sofaen din vil se og føles bra ut i årevis. Rammen er laget av aluminium, noe som gjør den robust nok til å takle alle utendørsaktiviteter. Hvis du vil gjøre uterommet ditt virkelig spesielt, er Grand det perfekte valget. Det er et luksuriøst og stilig møbel som gir endeløse timer med utendørs avslapning. I tillegg er den utrolig enkel å vedlikeholde, slik at du kan bruke mindre tid på rengjøring og mer tid på å nyte.

Kombiner modulsofaen med andre deler fra serien.

Bra å vite om Grand modulsofaen


- Avtakbar polstring med glidelås, slik at passformen blir riktig uten å være "loose fit".
- Lett aluminiumskonstruksjon som gjør den enkel å flytte rundt eller stuve bort når som helst.
- Uten organisk materiale, noe som sikrer lang levetid i et utendørs miljø.
- Hurtigtørkende skum gjør at fuktigheten effektivt transporteres gjennom møbelet og raskt kan tas i bruk igjen etter regn.
- Passende for privat bruk.Sunbrella Natté stoff:


- Enkel å vedlikeholde.
- Vann- og flekkbestandig.
- Motstandsdyktig mot mugg.
- UV- og varmebeskyttelse.

Hvordan tar jeg vare på modulsofaen?
- Hold møbelet innendørs i et kjølig og ventilert rom om vinteren.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.