Sommertilbud - opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_217777Grant Vegglampe EU 43 cm, Messinghttps://www.rum21.no/grant-vegglampe-eu?p=228775https://az666937.vo.msecnd.net/67/e25d4e67-b35f-4197-865d-4f0c20add90eOutOfStock4000NOK/belysning/belysning/lamperNormann Copenhagen<p>Grant vegglampe fra Normann Copenhagens klassiske og samtidig nyskapende serie Grant. Serien består av pendler, vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Lampens allsidige design betyr at den faller i smak hos mange, og at lampene passer inn i de fleste rom og stilarter. <br /><br />Vegglampen Grant kommer i flere forskjellige design. Velg mellom fargene sort og messing og to forskjellige dybder på armen, avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampen med kort arm er spesielt utformet for å passe som en nattbordlampe i soverommet, som belysning i gangen eller som en lampe over kjøkkenbordet. Lampen med lang arm er bedre egnet som en stuelampe eller over kjøkkenbordet i et litt større kjøkken. Det godt gjennomtenkte kuleleddet gjør at lampeskjermen kan justeres i alle retninger avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampens arm kan justeres sidelengs. <br /><br />Vegglampen har en tekstilbelagt ledning, er dimbar og gir et lys som ikke blender. En utskiftbar LED lyskilde er inkludert. Lyskilde: 4kWh / 10.000h.</p>4000
Shop/Belysning/ Lamper
1 / 5
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

Grant Vegglampe EU 43 cm, Messing

4 000 kr
Grant vegglampe fra Normann Copenhagens tradisjonelle og samtidig nyskapende serie Grant. Velg mellom fargene sort og messing og to forskjellige dybder på armen, avhengig av hva lampen skal brukes til.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Grant vegglampe fra Normann Copenhagens klassiske og samtidig nyskapende serie Grant. Serien består av pendler, vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Lampens allsidige design betyr at den faller i smak hos mange, og at lampene passer inn i de fleste rom og stilarter.

Vegglampen Grant kommer i flere forskjellige design. Velg mellom fargene sort og messing og to forskjellige dybder på armen, avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampen med kort arm er spesielt utformet for å passe som en nattbordlampe i soverommet, som belysning i gangen eller som en lampe over kjøkkenbordet. Lampen med lang arm er bedre egnet som en stuelampe eller over kjøkkenbordet i et litt større kjøkken. Det godt gjennomtenkte kuleleddet gjør at lampeskjermen kan justeres i alle retninger avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampens arm kan justeres sidelengs.

Vegglampen har en tekstilbelagt ledning, er dimbar og gir et lys som ikke blender. En utskiftbar LED lyskilde er inkludert. Lyskilde: 4kWh / 10.000h.

Egenskaper

 • Produktnummer228775
 • Lev. produktnummer502020
 • Varemerke
  Normann Copenhagen
 • Serie
 • Designer
  Simon Legald
 • FargeMessing
 • MaterialeStål, Granitt
 • RomKontor, Soverom, Stue
 • SokkelGX53
 • Diameter17.5 cm
 • Høyde22 cm
 • Lengde43 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Normann ble grunnlagt i 1999 av Jan Andersen og Poul Madsen. Siden den gang har de ekspandert og selger i dag sine produkter i mer enn 77 land. Madsen og Andersen hadde visjonen om å gjøre en forskjell i designindustrien, og har siden starten utfordret konvensjonelle designregler.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no