product
variable_217777Grant Vegglampe EU 111 cm, Messinghttps://www.rum21.no/grant-vegglampe-eu?p=228777https://az666937.vo.msecnd.net/67/d8bcf19c-5f73-4cf0-9b3a-ec83935a21f0InStock6250NOK/belysning/belysning/lamperNormann Copenhagen<p>Grant vegglampe fra Normann Copenhagens klassiske og samtidig nyskapende serie Grant. Serien består av pendler, vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Lampens allsidige design betyr at den faller i smak hos mange, og at lampene passer inn i de fleste rom og stilarter. <br /><br />Vegglampen Grant kommer i flere forskjellige design. Velg mellom fargene sort og messing og to forskjellige dybder på armen, avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampen med kort arm er spesielt utformet for å passe som en nattbordlampe i soverommet, som belysning i gangen eller som en lampe over kjøkkenbordet. Lampen med lang arm er bedre egnet som en stuelampe eller over kjøkkenbordet i et litt større kjøkken. Det godt gjennomtenkte kuleleddet gjør at lampeskjermen kan justeres i alle retninger avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampens arm kan justeres sidelengs. <br /><br />Vegglampen har en tekstilbelagt ledning, er dimbar og gir et lys som ikke blender. En utskiftbar LED lyskilde er inkludert. Lyskilde: 4kWh / 10.000h.</p>6250

Grant Vegglampe EU 111 cm, Messing

6 250 kr
Grant vegglampe fra Normann Copenhagens tradisjonelle og samtidig nyskapende serie Grant. Velg mellom fargene sort og messing og to forskjellige dybder på armen, avhengig av hva lampen skal brukes til.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Grant vegglampe fra Normann Copenhagens klassiske og samtidig nyskapende serie Grant. Serien består av pendler, vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Lampens allsidige design betyr at den faller i smak hos mange, og at lampene passer inn i de fleste rom og stilarter.

Vegglampen Grant kommer i flere forskjellige design. Velg mellom fargene sort og messing og to forskjellige dybder på armen, avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampen med kort arm er spesielt utformet for å passe som en nattbordlampe i soverommet, som belysning i gangen eller som en lampe over kjøkkenbordet. Lampen med lang arm er bedre egnet som en stuelampe eller over kjøkkenbordet i et litt større kjøkken. Det godt gjennomtenkte kuleleddet gjør at lampeskjermen kan justeres i alle retninger avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampens arm kan justeres sidelengs.

Vegglampen har en tekstilbelagt ledning, er dimbar og gir et lys som ikke blender. En utskiftbar LED lyskilde er inkludert. Lyskilde: 4kWh / 10.000h.

Egenskaper

 • Produktnummer228777
 • Lev. produktnummer502022
 • Varemerke
 • Serie
 • FargeMessing
 • MaterialeStål, Granitt
 • RomKontor, Soverom, Stue
 • SokkelGX53
 • Diameter17.5 cm
 • Høyde32 cm
 • Lengde110 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.