Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Gregg Piccola Bordlampe

Gregg Piccola Bordlampe

2 302 kr
Gregg bordlampe fra Foscarini med et naturinspirert design i håndblåst glass med organiske former og et diffust, stemningsfylt lys.
På lager

Gregg Bordlampe

2 302 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Gregg bordlampe fra Foscarini med et naturinspirert design i håndblåst glass med organiske former og et diffust, stemningsfylt lys. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.

Designet av Ludovica & Roberto Palomba.

Bra å vite om Gregg bordlampen


- Gregg er verdsatt for sitt asymmetrisk form.
- Gregg er også verdsatt for det diffuse lyset.
- Fra kolleksjonen Gregg.
- Lyskilde ikke inkludert.
- Bordlampen finnes i forskjellige størrelser.
- Inspirert av en stor stein.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Foscarini er et belysningsforetak som designer typiske, italienske lamper. Foscarini kjennetegnes av elementer som forskning og innovasjon, fokus på kvalitet og en produksjonssentrert kultur som er resultatet av et godt design. Selskapet har over 2.500 distributører i 50 land som selger de vakre lampene deres.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null