Nyheter
Belysning
Gubi 2.0 Spisebord Ø150, Bianco Carrara Marmor
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Gubi 2.0 Spisebord Ø150, Bianco Carrara Marmor

32 198 kr
Anb. pris45 999 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris32 198 kr
Gubi 2.0 spisebord Ø150 fra Gubi. Et eksklusivt bord i Bianco Carrara; hvit marmor, med en svart base og søyle i pulverlakkert stål som løfter opp marmorplaten. Et veldig vakkert og fleksibelt spisebord i en eksklusiv design og en rund form
Leveringstid:  2-3 uker

Gubi 2.0 Spisebord Ø150, Bianco Carrara Marmor

32 198 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Gubi 2.0 spisebord Ø150 fra Gubi. Et eksklusivt bord i Bianco Carrara; hvit marmor, med en svart base og søyle i pulverlakkert stål som løfter opp marmorplaten. Et veldig vakkert og fleksibelt spisebord i en eksklusiv design og en rund form med en diameter på 150cm. Søylebordet er veldig praktisk, da det er lett å tilpasse antall stoler rundt til antall gjester ved middagsbordet. Gubi 2.0 føles både moderne og stilig, perfekt for det moderne hjemmet som en elegant touch i interiøret. Bordet kan også bli et fint innslag til et kjøkken i en rå industriell look dekorert med stål og rette linjer, hvor den store hvite marmoren virkelig kan ta sin plass!

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.