Nyheter
Belysning
GUBI Spisebord Ø120cm, Valnøtt
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

GUBI Spisebord Ø120cm, Valnøtt

13 956 kr
Anb. pris22 999 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris13 956 kr
Gubi spisebord fra Gubi, designet av Komplot Design. Et klassisk spisebord med nette ben og rene linjer. Inviter hjem dine beste venner og samle dere rundt dette fantastiske bordet til lange middager og mye moro. Det vakre treslaget fremhev
På lager

GUBI Spisebord Ø120cm, Sort

13 956 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Gubi spisebord fra Gubi, designet av Komplot Design. Et klassisk spisebord med nette ben og rene linjer. Inviter hjem dine beste venner og samle dere rundt dette fantastiske bordet til lange middager og mye moro. Det vakre treslaget fremheves av bordets levende form, og skaper et tidløst bord man vil elske i mange år.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.