Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

-15%

Hee Barstol Lav, Hvit

2 507 kr2 949 kr
Barstolen Hee kjennetegnes av sitt enkle formspråk, der overflødige detaljer lyser med sitt fravær.
Leveringstid:  6-8 uker

Hee Barstol Lav

2 507 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Barstolen Hee kjennetegnes av sitt enkle formspråk, der overflødige detaljer lyser med sitt fravær. Barstolen er laget av pulverlakkert stål og er værbestandig, noe som gjør at den passer utmerket for allsidige bruksområder, både inne og ute. La Hee få en plass foran kjøkkenøya eller på balkongen, eller bruk den i offentlige miljøer som restauranter og barer.

Hee barstol er tilgjengelig i to forskjellige høyder og i flere forskjellige farger. Den er stabelbar og kommer ferdig montert. For mer informasjon, se vedlagte produktark.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 2507 kr

Egenskaper

Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null