Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Hee Barstol Lav, Svart

Hee Barstol Lav, Svart

3 299 kr
Barstolen Hee kjennetegnes av sitt enkle formspråk, der overflødige detaljer lyser med sitt fravær.
Leveringstid:  6-8 uker

Hee Barstol Lav

3 299 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Barstolen Hee kjennetegnes av sitt enkle formspråk, der overflødige detaljer lyser med sitt fravær. Barstolen er laget av pulverlakkert stål og er værbestandig, noe som gjør at den passer utmerket for allsidige bruksområder, både inne og ute. La Hee få en plass foran kjøkkenøya eller på balkongen, eller bruk den i offentlige miljøer som restauranter og barer.

Hee barstol er tilgjengelig i to forskjellige høyder og i flere forskjellige farger. Den er stabelbar og kommer ferdig montert. For mer informasjon, se vedlagte produktark.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null