Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
product
variable_196329Hee Spisestol, Sorthttps://www.rum21.no/hee-spisestol?p=1005764https://az666937.vo.msecnd.net/67/a6dafd65-1ade-447a-bfa4-3c9f9f2d3748OutOfStock1927NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/spisestolerHayStolen Hee fra Hay er preget av et pent og grafisk formspråk der overflødige detaljer lyser med sitt fravær. Stolen er laget av pulverlakkert stål og er værbestandig, noe som gjør at den passer utmerket for allsidig bruk både innendørs og utendørs. Plasser flere like stoler rundt spisebordet hjemme, eller bruk den i offentlige miljøer som restauranter eller barer. Kombiner gjerne med Hee loungestol og Hee barkrakk. <br /><br />Hee spisestol finnes i flere forskjellige farger. Stolen er stabelbar og kommer ferdig montert. For mer informasjon, se vedlagte produktark.1927
Shop/Møbler/ Stoler & Krakker/ Stoler
1 / 5

Hee Spisestol, Sort

1 927 kr
Stolen Hee fra Hay er preget av et pent og grafisk formspråk der overflødige detaljer lyser med sitt fravær.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Stolen Hee fra Hay er preget av et pent og grafisk formspråk der overflødige detaljer lyser med sitt fravær. Stolen er laget av pulverlakkert stål og er værbestandig, noe som gjør at den passer utmerket for allsidig bruk både innendørs og utendørs. Plasser flere like stoler rundt spisebordet hjemme, eller bruk den i offentlige miljøer som restauranter eller barer. Kombiner gjerne med Hee loungestol og Hee barkrakk.

Hee spisestol finnes i flere forskjellige farger. Stolen er stabelbar og kommer ferdig montert. For mer informasjon, se vedlagte produktark.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no