Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

-20%

Hee Spisestol, Hvit

2 239 kr2 799 kr
Stolen Hee fra Hay er preget av et pent og grafisk formspråk der overflødige detaljer lyser med sitt fravær.
På lager

Hee Spisestol

2 239 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Stolen Hee fra Hay er preget av et pent og grafisk formspråk der overflødige detaljer lyser med sitt fravær. Stolen er laget av pulverlakkert stål og er værbestandig, noe som gjør at den passer utmerket for allsidig bruk både innendørs og utendørs. Plasser flere like stoler rundt spisebordet hjemme, eller bruk den i offentlige miljøer som restauranter eller barer. Kombiner gjerne med Hee loungestol og Hee barkrakk.

Hee spisestol finnes i flere forskjellige farger. Stolen er stabelbar og kommer ferdig montert. For mer informasjon, se vedlagte produktark.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 2239 kr

Egenskaper

Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null