Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Hope Pendel, 61 cm

Hope Pendel, 61 cm

12 094 kr
Anb. pris13 663 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris12 094 kr
Den prisbelønte taklampen Hope fra Lucelamp har en unik design som består av tynne Fresnel-linser i gjennomsiktig polykarbonat.
På lager

Hope Pendel

12 094 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Den prisbelønte taklampen Hope er designet av Paolo Rizzatto. Lampen kjennetegnes av sin unike og vakre design. Lampen er laget av tynne Fresnel-linser av gjennomsiktig polykarbonat, som sprer en glitrende glans i rommet. Konstruksjonen er laget av polert, rustfritt stål og er lett å montere.

Egenskaper

#rum21
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null