Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

-10%
Flos - logo - Rum21.noFlos - logo - Rum21.no

IC Lights C/W2 Tak/Vegglampe, Messing

6 226 kr6 925 kr
IC C/W2 er en unik vegglampe fra Flos, designet av Michael Anastassiades. Lampen har en munnblåst kuppel av glass og et stativ i messing eller krom.
På lager

IC Lights C/W2 Tak/Vegglampe

6 226 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

IC C/W2 vegglampe fra Flos. En unik vegglampe som er produsert i børstet messing. Den runde kuppelen i munnblåst glass gir et diffust lys. Denne stilfulle lampen blir en fin innredningsdetalj i ditt hjem samtidig som den skaper et vakkert og koselig skinn. Kombinasjonen av messing og glass er fantastisk, og IC C/W2 lampen kommer til å glede deg i mange år. Lampen leveres uten ledning og lyskilde. Recommended light source: Halolux 205W 230V E27 Energy Saver

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 5540 kr

Egenskaper

Om varemerket
Flos ble grunnlagt i 1962. Samme år startet firmaet produksjon av en rekke lamper, som ble noen av de største klassikerne innen italiensk industriell design. Noen av disse lampene er Arco og Splügen Brau, designet av Achille og Piergiacomo Castiglioni som takket være sin tidløse design og tekniske fordel produseres også i dag.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null