Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Ikeru Vase 239 mm, Skogsgrønn

Ikeru Vase 239 mm, Skogsgrønn

975 kr
Ikeru er en vase fra Fritz Hansen med et unikt, japanskinspirert design som gjør det lettere å sette pris på individuelle blomster.
På lager

Ikeru Vase

975 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer Ikeru-vasen fra Fritz Hansen, som er omhyggelig inspirert av den japanske Ikebana-kunsten. Denne elegante og moderne vasen er håndlaget i raffinert glass, kombinert med elegante metallriller som er perfekte for å vise frem individuelle blomster. I motsetning til vanlige vaser gir Ikeru deg mulighet til å se hver enkelt blomst fra ulike vinkler, noe som gjør hver blomst til et fengslende mesterverk. Den intelligente designen inkluderer et glassbrett i bunnen som ikke bare fremhever den minimalistiske estetikken, men som også holder blomsteroppsatsene dine friske med vann.

Designet av Jamie Hayon. Originaldesign fra 2020.

Bra å vite om Ikeru vasen


- Ikeru er verdsatt for det unike designet.
- Designet av Jamie Hayon.
- Laget av glass og metall.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Varemerket Fritz Hansen ble grunnlagt i 1872 av den driftige møbelsnekkeren Fritz Hansen i København. Sammen med sønnen Christian etablerer Hansen en fremgangsrik møbelfabrikk og legger grunnlaget for det som kommer til å bli en av de mest fremgangsrike møbelvaremerkene i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skapt skandinavisk designhistorie og er i dag en av de mest respekterte varemerkene innen møbel- og belysningsdesign.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null