Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Ikeru Vase 239 mm, Dusk Blue
-13%

Ikeru Vase 239 mm, Dusk Blue

970 kr
Tid. pris1 113 krAnb. pris1 299 kr

Prisinformasjon

Anbefalt pris
Leverandørs anbefalte utsalgspris

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisreduksjonen begynte

Ikeru er en vase fra Fritz Hansen med et unikt, japanskinspirert design som gjør det lettere å sette pris på individuelle blomster.
På lager

Ikeru Vase

970 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer Ikeru-vasen fra Fritz Hansen, som er omhyggelig inspirert av den japanske Ikebana-kunsten. Denne elegante og moderne vasen er håndlaget i raffinert glass, kombinert med elegante metallriller som er perfekte for å vise frem individuelle blomster. I motsetning til vanlige vaser gir Ikeru deg mulighet til å se hver enkelt blomst fra ulike vinkler, noe som gjør hver blomst til et fengslende mesterverk. Den intelligente designen inkluderer et glassbrett i bunnen som ikke bare fremhever den minimalistiske estetikken, men som også holder blomsteroppsatsene dine friske med vann.

Designet av Jamie Hayon. Originaldesign fra 2020.

Bra å vite om Ikeru vasen


- Ikeru er verdsatt for det unike designet.
- Designet av Jamie Hayon.
- Laget av glass og metall.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Varemerket Fritz Hansen ble grunnlagt i 1872 av den driftige møbelsnekkeren Fritz Hansen i København. Sammen med sønnen Christian etablerer Hansen en fremgangsrik møbelfabrikk og legger grunnlaget for det som kommer til å bli en av de mest fremgangsrike møbelvaremerkene i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skapt skandinavisk designhistorie og er i dag en av de mest respekterte varemerkene innen møbel- og belysningsdesign.