Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

In The Sun 270 Pendel, Gull/Gull

In The Sun 270 Pendel, Gull/Gull

5 590 kr
In the sun fra DCW, en strålende hyllest til den franske kongen Louis XIV.
Leveringstid:  4-6 uker

In The Sun 270 Pendel

5 590 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pendellampen In the sun, designet av Dominique Perrault og Gaëlle Lauriot-Prévost. Lampen er en hyllest til Frankrikes kong Louis XIV, også kjent som "Solkongen". Ideen til In the sun oppsto da Pavillion Dufour i Versailles slott skulle renoveres. Dominique og Gaëlle ønsket å skape en festlig og elegant kolleksjon som skaper en atmosfære i rommet. Lampen finnes i forskjellige størrelser og med forskjellige fargekombinasjoner av sølv og gull. Det sitter et tynt rutenett som slipper gjennom lyset på en myk og behagelig måte rundt lyskilden. Lyset fra lampen varierer, avhengig av om det er sølvfarget eller gullfarget.

Spesifikasjoner
Lyskilde kjører separat, 1xE27
300 cm lang ledning, kan klippes ved takkoppen

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.