Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

In The Sun Bordlampe, Gull/Gull

In The Sun Bordlampe, Gull/Gull

3 890 kr
In The Sun, en trådløs bordlampe som sprer et vakkert lys. Designet av Dominique Perrault og Gaëlle Lauriot-Prévos for DCW.
Leveringstid:  4-6 uker

In The Sun Bordlampe

3 890 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

In the sun, en dekorativ bordlampe designet av Dominique Perrault og Gaëlle Lauriot-Prévos. Den er enkel å flytte rundt på, takket være at den er trådløs og batteridrevet. Bordlampen har en integrert LED-belysning som gir et varmt, hvitt lys gjennom den tynne skjermen. Lyset kan justeres i fem forskjellige posisjoner, avhengig av hvilken intensitet man foretrekker. Lampen er en del av samlingen In The Sun som er en hyllest til Louis XIV av Frankrike, også kjent som Solkongen. Det var da et av rommene i Versaille slott skulle renoveres at designerne Dominique Perrault og Gaëlle Lauriot-Prévost kom på ideen. Samlingen utstråler eleganse, festlighet og varme. Bordlampen finnes i sølv og gull.

Spesifikasjoner 
Trådløs 
Batteridrevet
Integrert lyskilde som avgir et varmt hvitt lys

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.