Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Audo Copenhagen: Hero Collections

De fleste av Audo Copenhagen sine produkter er designet av det danske designstudioet Norm Architects, som med en enorm treffsikkerhet har skapt noen av Audos mest populære serier. Les mer om Plinth, Hashira, Harbour og Co-Chair her.

Audo Copenhagen er et dansk designselskap som ble grunnlagt i 1976. De har samarbeidet med talentfulle designere over hele verden og leverer høy kvalitet med nåtidens skandinaviske design i en herlig blanding av minimalisme.

Plinth

De er håndlaget i Portugal og hvert stykke marmor er nøye utvalgt for å skape disse flotte designeksemplarene.

Det svarte, hvite eller beige marmorbordet har et ekstraordinært og eksklusivt design. Designerne ville skape et bord med multifunksjon som viser den unike og vakre marmoren. Bordet er et stilmøbel og er perfekt som sidebord eller som nattbord og blir et vakkert blikkfang i rommet. Størrelsene gir deg mulighet til å skape et dynamisk møbel som oser av luksus.

Designet av Norm Architects.

Til Plinth!

Hashira

Hashira-kolleksjonen er en moderne, nordisk versjon av tradisjonelle japanske rispapir-lamper. Den er oppkalt etter det japanske ordet for søyle.

Med et sylindrisk, elegant design skaper den en myk og hjemmekoselig atmosfære. Den har håndlagde skjermer i vakker, transparent tekstil som gir behagelig og spredt lys. En perfekt lampe til stuen eller spisestuen for å myke det opp litt ekstra. Finnes som bord, gulv og taklampe.

Designet av Norm Architects.

Til Hashira!

Co-Chair

Sammen, gjensidig og felles er ord som definerer prefikset "co" i Co Chair.

Å kombinere stål-, trebearbeiding- og tapetseringskunnskaper, samt uventet komfort har skapt en ikonisk stol som passer godt inn i alle miljøer. Den har et klassisk, minimalistisk design med en konstruksjon som kan stables, noe som er perfekt for det moderne hjemmet. Den har en stol med fantastisk komfort og en sjenerøs, formstøpt rygg med perfekt støtte. Velg mellom ulike farger og materialer.

Til Co-Chair!

Harbour

Med lett bøyde sider og vinklet ryggstøtte får du følelse av vugging og støtte samtidig!

Historien bak Harbour Chair går tilbake til designprosessen av Audo Copenhagens nybygde showroom i Nordhavn, Københavns nordlige havn. Først ble stolen utviklet til spesifikke rom, men med tiden ble den også tilgjengelig for offentligheten. Det stilrene og moderne designet gjør at det er enkelt å plassere stolen og den er like egnet for kontormiljøer, restauranter og showroom , som hjemme rundt spise- eller kjøkkenbordet. Du får den i ulike design slik at den passer i alle rom.

Designet av Norm Architects.

Til Harbour!

Norm Architects

I 2006 startet Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn Norm Architects. Det Københavns-baserte design- og arkitektstudioet arbeider med en balanse mellom uttrykksfullhet og tilbakeholdenhet, orden og kompleksitet. Arkitektene har stor respekt for Skandinavisk designtradisjon med sin unike kombinasjon av tidløs estetikk, naturlige materialer og moderne prinsipper. Norm Architects arbeider med kropp og sinn i fokus, heller enn trender og teknologi. Når det gjelder deres design er følelsen like viktig som utseendet. De har samarbeidet med flere kjente varemerker innen innredning og design, som for eksempel Audo Copenhagen, Paper Collective og &tradition.

Mer fra Audo Copenhagen

Innredning

Tradition Reimagined Collection

Sammen med designerne Menzte Ottenstein, Gabriel Tan og Norm Architects har Audo Copenhagen lansert vakre detaljer for borddekking.

InneholdPopulære produktkategorier