Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Hjemme hos Connie Barton

Tekst: Ferm Living
Foto: Ferm Living

Bli med oss ​​når vi besøker Connie Barton, grunder og eier av Studio Connie, i hennes hjem i Sør-London, der hun bor med mannen Tom og hunden Gelert.

Når Connie Barton bosatte seg i Sør-London ville hun gjenspeile den engelske landsbygda der hun vokste opp. Her har hun skapt et helt magiskt hjem med en jungel-lignende hage og masse farger som lar kreativiteten flyte. Det er noe som passer henne prefekt som grafisk designer.

Urban djungel

Når du kommer inn i hjemmet til Connie Bartons møter du vakre utvalgte farger og varme naturmaterialer, noe som føles veldig innbydende. Når vi går inn i stuen er det som om London har forsvunnet helt. Her inne sitter vi i Connies koselige, sennepsfargede sofa med en forsryllende utsikt over det som bare kan beskrives som en urban jungel - hagen deres.

Med røtter fra landet

Connie forklarer at hun blir påvirket og inspirert av verden rundt seg. Hun vokste opp i en stor familie i idylliske, landlige Rutland og tilbragte en stor del av barndommen sin med å være kreativ og drømme seg inn i ulike verdener gjennom bøker og tegninger: "Nå innser jeg hvor luksuriøs barndoms-kjedsomhet det var! Vi hadde ikke noe annet valg enn å være kreative og skape vår egen verden for å holde oss sysselsatt”.

"Nå innser jeg hvor luksuriøs barndoms-kjedsomhet det var! Vi hadde ikke noe annet valg enn å være kreative og skape vår egen verden for å holde oss sysselsatt".

Kjærlighet ved første blikk

Paret kjøpte huset i 2015 etter kun å ha sett det en gang i mørket. Siden huset er et tradisjonelt, viktoriansk hus med et moderne tilbygg, består huset av en spennende blanding av gammelt og nytt. Med sine tretak og store vinduer med utsikt over den fantastiske hagen kjennes hjemmet varmt og velkomment og huset har lys som er naturlig bundet sammen med uteplassen.

"Stuen er min favorittplass. Hver årstid er vakker på sin egen måte. Når solen treffer vannet og reflekterer lys over taket er det helt magisk. Spesielt når det er varmt nok til å åpne vinduene, slik at hagen og huset blir til ett – det er da du hører lyden av rennende vann og fuglesang fra utsiden. Vår egen hemmelige hage i et hjørne av byen”.

Huset har blitt livets lerret

På spørsmål om hva hjemmet betyr for henne, sier Connie at hun dras mot uteplassen som føles personlig og autentisk og at hjemmet hennes er fullt av gode minner: ”Hjem er der mine nære og kjære er. Sakte, men sikkert har hjemmet vårt blitt et eget galleri. Våre felles interesser, erfaringer og eventyr fra vi vokste opp sammen er alle her, fra kunsten som henger på veggene, bunkene med bøker, til småstein som er samlet på favorittstrendene våre og som jeg bruker som brevpresse”.

”Tom forelsket seg i huset, jeg forelsket meg i hagen og dens gamle morelltrær. Når forrige eier gravde ut det bakre tilbygget bygde de også opp høyden i hagen, slik at man ser på den vakre beplantningen og ikkse ser det fra høyden. Det er genialt. Det er det som gir den jungelfølelsen.”

Fler reportage från Rum21

Guide, Reportasje

Add Colour

Nå er varmen her og i takt med at det blomstrer ute, lengter vi etter mer farger også innendørs. Legg til aksentfarger i form av detaljer, belysning og tekstiler som drar blikkene til seg. Vi har valgt ut våre favoritter blant fargerike detaljer du vil elske!