Nyheter
Belysning

Innred hjemmet med din iPhone

Har du falt for en bestemt lenestol, og lurer på hvordan den vil se ut hjemme i stuen din? Ved hjelp av vår nye AR-funksjon kan du teste ut møblene i hjemmet ditt før du bestiller dem!

AR betyr augmented reality - en virtuell verden der datamaskingenerert grafikk er plassert over et bilde fra virkeligheten. I Rum21 sin virtuelle verden har du nå muligheten til å teste ut møblene i hjemmet ditt. Alt du trenger er en iPhone eller iPad med iOS 12 eller nyere, i tillegg til Safari nettleser. Her er noen enkle trinn for å komme i gang med innredningen din.

1. Se etter AR-knappen

Finn et produkt med et AR-symbol. Vi utvider stadig AR-sortimentet vårt for å tilby en så optimal tjeneste som mulig. Her kan du se hele AR-sortimentet vårt.

2. Klikk på AR-symbolet

Når du trykker på produktets AR-symbol åpnes en 3D-visning der du kan vri og rotere produktet for å se det fra alle retninger. Klikk på AR-symbolet for å åpne kameraet og bytte til AR-visningen.

3. Skann rommet

Hold telefonen mot miljøet du vil møblere. For å skanne rommet flytter du telefonen frem og tilbake, følg instruksjonen på skjermen.

4. Start innredningen

Nå kan du begynne å innrede! Plasser produktet der du vil ha det. Nå kan du fritt forstørre, forminske og flytte rundt produktet for å se hvordan det ser ut i forskjellige deler av rommet.

InneholdLes mer om AR

Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null