Nyheter
Belysning

Rum21-redaksjonens beste julegavetips

Tekst: Redaksjonen
Foto: Redaksjonen

Redaktør Anna Lindström deler sine beste julegavetips til hele familien. Hun hjelper deg å finne den perfekte designjulegaven for rundt 500 kroner.

"Julen er en av mine favoritthøytider på året og jeg elsker å kjøpe julegaver til mine nære og kjære Denne julen bestemte familien seg for at vi skulle kjøpe julegaver for 500 kroner per person, og det er alltid en utfordring å finne "den perfekte julegaven" til alle. Jeg prøver alltid å tenker på hva personen trenger, og hva de aldri ville ha unnet seg selv. Det er alltid herlig å skjemme bort min familie med fine designjulegaver!"

Til mamma: "Min mamma er en sånn mamma som sier at hun bare ønsker seg snille barn og barnebarn i julegave. Men jeg vet at fine håndklær fra Lexington er en verdsatt julegave. Hun er også veldig glad i porselen fra Mateus, så det er alltid et sikkert kort."

Til pappa: "Min pappa er veldig interessert i vin og elsker å kjøpe dyre viner uten at mamma vet om det. En perfekt julegave til ham er nye glass fra Orrefors. Perfekt når vennene kommer på vinsmaking."

Til storebrødre: "Begge brødrene mine er småbarnsforeldre og jeg prøver å være en omtenksom søster som tenker på julestemningen. LED-lys er en perfekt gave for barnefamilier som vil skape julestemning uten å risikere brann eller tårer."

Til svigerinnene: "Mine to svigerinner er veldig forskjellige. Den ene er veldig praktisk og vil bare ha bærekraftige gaver i miljøvennlige materialer. Da er håndklær i økologisk bomull fra Mille Notti perfekt. Den andre elsker å stelle i hagen og gjøre det fint hjemme. Da er en krukke fra Bergs Potter alltid en verdsatt julegave."

Til nevøer og nieser: "Jeg har fire i forskjellige aldre. Noen har flere tanker enn andre om hva de ønsker seg i julegave, så det kan være lurt å spørre foreldrene om hva det er fint å ha hjemme. Fine barnetekstiler fra Garbo & Friends passer perfekt for de yngste, og for de eldste satser jeg på lekne detaljer fra HAY."

Finn mer juleinspirasjon

Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null