Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Style din Stringhylle

Tekst: Redaksjonen
Foto: Redaksjonen

Det finnes uendelig med muligheter for hva du kan gjøre med en Stringhylle. Kjøkkenet, stuen, kontoret, soverommet, gangen, badet - ja, praktisk talt nesten hvert rom i hjemmet ditt kan pyntes med en hylle fra String.

En Stringhylle har flere funksjoner enn oppbevaring av bøker, permer og bokser, men det er ikke alltid lett å vite hvordan hyllen skal styles og ikke med hva. Vi har satt sammen en guide til hvordan du kan style din Stringhylle og Pockethylla for kjøkkenet, stuen, kontoret og soverommet med lamper og innredning blant annet fra &Tradition, Ferm Living, HAY, Louis Poulsen, New Works, Skultuna og mange flere.

KJØKKENET

En Pockethylle passer perfekt på kjøkkenet. Med sin kompakte størrelse på 60 x 50 centimeter tar den ikke opp så mye plass, men tilbyr opptil tre hyller med oppbevaring. Pockethyllen med tre hyller er perfekt for bøker, men for å skape litt mer plass for større ting, har vi fjernet den øverste hyllen Det gjør det mulig å oppbevare prydplanter i krukker og vaser, lysestaker og større bøker som blant annet kokebøker. Vi har valgt en krukke fra Bergs Potter, lysestaker fra Skultuna og STOFF Nagel, lyslykter fra ByON, samt en karaffel og glass fra Ferm Living.

STUEN

Strings hyllesystem er skapt for stuen, det kan ikke benektes. Den klassiske gulvgavelen på 200 centimeter gjør det fullt mulig å få hyller og oppbevaringsskap i den kombinasjonen du trenger. I denne hyllen har vi fått plass til en TV, to grønne planter, flere bøker og et praktisk oppbevaringsskap. Vi har også skat en åpen seksjon i hyllen på cirka 50 centimeter, som gir plass til stemningsfulle detaljer, bærbare lamper fra &Tradition og New Works, et bilde på 40 x 30 centimeter, et duftlys fra MENU og en lysestake fra STOFF Nagel. Høyden gir deg også mye rom for å tenne lys uten at det blir merker på hyllen over.

KONTORET

De siste tre årene har hjemmekontoret blitt en del av hjemmet. Enten du bor på 125 eller 25 kvadratmeter, så vil du ha behov for et sted å arbeide uforstyrret, uten at det går utover resten av hjemmets funksjoner. Strings bordplate er derfor et perfekt alternativ. Platen har en bredde på 78 centimeter og passer like godt som frittstående hylle eller som en del av et hyllesystem. Vi har satt sammen en bordplate med en hylleseksjon som har en høyde på 115 centimeter. Det gir rikelig med oppbevaring for permer, aviser, bøker og oppbevaringsbokser. Prikken over i-en er at du kan få en pidestall-lignende hylle du kan sette en lampe eller en blomst på. Vi har valgt ut Verner Pantons klassiske bordlampe Panthella Mini fra Louis Poulsen og oppbevaringsboksene Colour Crate fra HAY for litt farge.

SOVEROMMET

Att skapa bra förvaringsmöjligheter i sovrummet kan vara klurigt. Framförallt om du har en sovalkov eller ett mindre sovrum där du måste optimera de få kvadratmeter du har. Vi har satt ihop två vägghängda gavlar med ett av Strings förvaringsskåp med en bredd på 58 centimeter för att skapa ett stilrent och rymligt sängbord som inte tar upp för mycket golvutrymme. Sängbordet är ofta en yta där många saker och ting ska få plats, därför vi har valt ut nätta portabla lampor från &Tradition, Louis Poulsen och New Works, ett praktiskt grenuttag från Avolt som man fästa på sängbordets sida med en magnet, ett doftljus från MENU, ett glas och en karaff från Ferm Living, textilspray från L:A Bruket och en väckarklocka från Arne Jacobsen.

SLIK BYGGER DU STRING-HYLLENE VÅRE

I denne guiden har vi benyttet en Pockethylle, et sett (Bundle A) og to hyllesystemer vi har satt opp selv. Vi har inkludert tegninger og innkjøpslister, slik at du kan skape hyllesystemer i hjemmet ditt.

STUEN:

- 3 stk gulvgavler (200 x 30 cm)

- 3 stk 3-pakning med hyller (78 x 30 cm)

- 1 stk oppbevaringsskap

KONTORET:

- 1 stk bordplate

- 1 stk gulvgavel (85 x 30 cm)

- 2 stk gulvgavel (115 x 30 cm)

- 2 stk 3-pakning med hyller (58 x 30 cm)

Mer inspirasjon

Travel in Design

It's showtime

Er du i innredningsbransjen eller er en designentusiast? Les vår artikkel om årets designmesser rundt omkring i Europa! De fleste kjenner til Salone del Mobile i Milano, men visste du for eksempel at Rotterdam er the place to be i februar? Bli inspirert - la neste reise bli en reise i innredningens tegn!