Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Tre inspirerende showrooms

La oss dele tre enestående showrooms fra København som er verdt et besøk!

Magiske Audo Copenhagens helthetskonsept der både mat, søvn og jobb kan nytes under samme tak. GUBIs flotte miljøer og Fritz Hanzens selvbygde mastodont-hus, som er oppført i forbindelse med deres 150-årsjubileum.

Audo House - En plass for kreative møter

Audo House er navnet på Audo Copenhagens fantastiske showroom i København. Men huset er ikke bare et lokale, det viser også varemerkets siste design. Det er også en kreativ møteplass som over tre etasjer rommer hotellrom, restaurant og café, arbeidsområder, konseptbutikk og en vakker hage som knytter etasjene sammen.

Audo House ble skapt med mål om å viske ut grensen mellom det privat og det offentlige- Det muliggjør spontane og planlagte møter mellom mennesker slik at kreativiteten kan flyte fritt. Her kan du komme og ta en kaffe, sjekke ut konseptbutikken, der Audo Copenhagens design kombineres vintagemøbler og detaljer, spise på restauranten eller bo på ett av de flotte hotellrommene under ditt København-opphold. Kunsten på veggene skiftes ut med jevne mellomrom, så du får oppleve en ny utstilling ved neste besøk.

Restauranten - et permanent konsept utviklet av det anerkjente teamet bak restaurant Lola.

Hotellet - en modernistisk materialpalett som ble valgt ut med nye stedsspesifikke møbler og kunstverk i hele huset, samt ti Residence-suiter.

GUBI - Design by the dock

GUBIs showroom er basert i Nordhavn, Københavns havneområde, med et stort rom på 2000 kvadratmeter i en tidligere tobakksfabrikk, som er renovert til et stort, moderne loft-showroom. Stedet er nøye utvalgt og bidrar med en atypisk, fargesterk og stemningsfull atmosfære, slik det ikoniske møbeldesignet GUBI står for.

GUBIs vil vekke følelser og fortelle deg meningsfulle historier med sitt design, noe som både gjør dem tidløse og holdbare. GUBI kommer med glemte ikoner fra fortiden i kombinasjon med morgendagens klassiker. Resultatet er en visjonær kolleksjon med over 100 år historie, som selges over hele verden.

GUBI er et designforetak som er dedikert til å feire den luksus det er å leve livet. Det gjenspeiler seg også i deres fantastiske miljøer.

GamFratesis ikoniske Beetle-stol. GUBI-stolen – den første i sitt slag som bruker tredimensjonal finerings-teknologi, og som nå er en del av MOMAs permanente kolleksjon. Med den gode takhøyden kan de presentere installasjoner uten at det går utover verken rommet eller følelsen.

The Pavillion

Fritz Hansen-paviljongen ble bygd i samarbeid med det velkjente arkitektbyrået Henning Larsen for 3 Days of Design 2022. Paviljongen i Designmuseum Danmarks vakre hage, Grønnegården, har paviljongens design nordisk inspirasjon med dagslys og pålitelige materialer.

Paviljongen var åpen for offentligheten under arrangementet 3 Days of Design i juni 2022 og var deretter på Designmuseum Danmark til høsten for å fungere som en plattform for flere initiativ, slik som sommerskoler, utstillinger og workshops.

For Fritz Hansens 150-årsjubileum ville de skape en romslig opplevelse som skaper et bæredyktig hjem med møblene som er utstilt. Spesialtilpasset Fritz Hansens design.

Paviljongen er av massiv tre og er inspirert av hagen den ligger i, noe som skaper et hybridrom med flytende overganger inne og ute.

Utforska utbudet här

Audo Copenhagen