Nyheter
Belysning

Trend: Rotting

Rottingmøbler & detaljer

Rotting er en stor trend også i år, både innendørs og utendørs. Rotting gir et mykt inntrykk, det særegne håndverket er like praktisk som det er vakkert. Her har vi listet opp favorittene våre blant rottingmøbler og detaljer for alle rom i hjemmet.

Rottingdetaljer

Rotting er ikke bare et møbelmateriale, men finnes også blant interiørdetaljer og belysning. Ved hjelp av en taklampe eller en oppbevaringskurv av rotting kan du enkelt legge til det naturlige preget som gjør at hjemmet føles både koselig og trendy. I tillegg er rotting et holdbart materiale som varer lenge.

Hva er rotting?

Rotting er et naturlig materiale, produsert av visse arter av rottingpalmer. Det klatrende palmetreet passer perfekt for fletting av kurver, møbler og detaljer. Rottingen er holdbar og elastisk, som gjør at den passer perfekt både innendørs og utendørs.

Inspirasjon

InneholdOppdag kategoriene våre

Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null