Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Trendfarger for 2022

2022 er et vendepunkt og vi går mot spreke farger igjen i kombinasjon med dempede, varme og nøytrale farger.

Vi har funnet ut hvilke fargetrender vi kommer til å se mer av fremover og hvordan vi kan innrede med disse i hjemmene våre. Fellesnevneren er tidløs ensartede fargevalg med en stilsikker estetikk som vil holde denne og neste sesong.

Varme nøytrale toner

Naturnære farger er ingen nyhet, men det fortsetter å være et sikkert kort i hjemmet i 2022. I år ser vi kremfarger i en blanding av beige, brunt og rosa som kan fungere som nye varme nøytraler i hjemmet.

Denne paletten kombinerer naturmaterialer og få utvalgte objekter med et enkelt formspråk som oppmuntrer til en langsommere tilnærming og søk etter balanse. Naturen er en stor inspirasjon for denne tidløse fargetrenden og reflekterer den bevisste forbrukeren med et ønske om å innrede mer bærekraftig og langsiktig.

Color blocking

Farge får gjerne en mer sentral plass i hjemmene våre i 202, siden vi ønsker fargetrenden color blocking velkommen. Dette er et velprøvd konsept i moteverden som vi ser kommer mer inn i innredningen. Ved å ha to eller flere farger i samme miljø skaper du en leken og kreativ atmosfære i rommet. Blant de mest populære kulørene ser vi nyanser i lilla, gult, grønt og blått. La deg inspirere av Montanas brede fargespekter eller pastellfavoritter fra Hay’s.

Brente rødtoner

Hos Jotun ser vi at flere varmrøde toner får plass i 2022. Denne røde nyansen er en blanding av rød og terrakotta, som gir ekstra energi til innredningen. Bruk også brente fargetoner av oransje og gult. La deg inspirere av ørkenfarger og innred med vakre tekstiler, innredningsdetaljer og møbler i varme fargetoner.

Avslappende blåtoner

Vakre lyseblå toner vil piffe opp tingene i 2022. Årets farge hos Nordsjö heter Bright Skies™ og er en lett og luftig blå nyanse som vil gi hjemmet en avslappet følelse, perfekt for soverommet. Blå dempende, lyse toner vil skape en sval og beroligende romfølelse, samtidig som det tilfører litt farge uten at det dominerer og tar over. La den lyseblå fargen pryde en lyskilde eller en mindre innredningsdetalj som passer med jordfarger. Vi ser også at blått dukker opp i kontrastfargede elektriske varianter for de som vil legge til mer energi i innredningen.

InneholdNyheter