Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

J41 Stol, Oljet Eik

J41 Stol, Oljet Eik

4 899 kr
J41 er en klassisk og komfortabel stol fra HAY, laget av massivt tre og tilgjengelig i forskjellige utførelser. Den varme og komfortable designen med en lett skrå ryggstøtte og runde stenger med stor avstand skaper et tidløst og slitesterkt møbel...
Leveringstid:  6-8 uker

J41 Stol

4 899 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

J41 er en klassisk og komfortabel stol fra HAY, laget av massivt tre og tilgjengelig i forskjellige utførelser. Den varme og komfortable designen med en lett skrå ryggstøtte og runde stenger med stor avstand skaper et tidløst og slitesterkt møbel som passer til ethvert hjem. J41 er en stilig og tidløs stol som kombinerer høy kvalitet med optimal komfort. Oljet eller farget finish er tilgjengelig i både eik og bøk. Det er ingen tvil om at J41 er en ekte designklassiker som kan gå i arv i generasjoner!

Designet av Børge Mogensen.

Bra å vite om stolen


- Fra kolleksjonen J.
- Laget av massivt tre.
- Designet av Børge Mogensen.
- Velg mellom ulike farger.
- Sertifisering: FSC.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Mål på stolen:


- Dybde: 480 mm.
- Bredde: 465 mm.
- Høyde: 825 mm.
- Setedybde: 365 mm.
- Setehøyde: 445 mm.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.