Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Jute Gulvteppe 70x120cm, Natural Grey
DixieDixie

Jute Gulvteppe 70x120cm, Natural Grey

1 056 kr
Jute matte fra Dixie. Håndvevet matte i 100% resirkulerbart naturmateriale i fargen grey. Ved fremstillingen av jute brukes fibrene i stengene, som blir et slitesterkt og isolerende materiale. Nylig har en metode også blitt utviklet for å o
Leveringstid:  2-3 uker

Jute Gulvteppe 70x120cm, Natural Grey

1 056 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Jute matte fra Dixie. Håndvevet matte i 100% resirkulerbart naturmateriale i fargen grey. Ved fremstillingen av jute brukes fibrene i stengene, som blir et slitesterkt og isolerende materiale. Nylig har en metode også blitt utviklet for å oppnå et mykere materiale av jute som kan bli vevd til disse myke dørmattene. Støvsuges eller ristes, tåler ikke bløtlegging. Finnes i flere farger. Størrelse 120x70 cm.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Siden begynnelsen av 1990-tallet har Dixie jobbet med en sterk følelse for design med et sterkt personlig uttrykk, en stilig design og god kvalitet. Dixie tilbyr produkter med en ekspressiv og holdbar design i en blanding av det skandinaviske stilrene utseendet. Dixies produkter er produsert under forhold som viser omsorg for både mennesker og miljø. Dixie tar aktivt ansvar ved å kreve at alle produsenter overholder gjeldende miljølovgivning, men også Dixies egen adferdskodeks.