Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

JWDA Gulvlampe, Hvit Marmor/Bronset Messing

JWDA Gulvlampe, Hvit Marmor/Bronset Messing

13 885 kr
Anb. pris18 790 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris13 187 kr
En elegant lampe av munnblåst glass og messing. Inspirert av tradisjonelle oljelamper.
På lager

JWDA Gulvlampe Messing

13 885 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

JWDA gulvlampe, designet av Jonas Wagell for Audo Copenhagen. En stilig og elegant lampe i en nordisk design, inspirert av tradisjonelle oljelamper. Lampen har en skjerm bestående av munnblåst opalglass, en smal metallstang i enten børstet eller bronset messing og en majestetisk fot i enten travertinstein eller hvit marmor. Det sitter en dimmer på foten, slik at du enkelt kan endre belysningen i rommet. En vakker lampe med et enda vakrere lys.
For mer informasjon, se PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Audo Copenhagen er sammenslåingen av de to danske merkene MENU og by Lassen. De kombinerer et århundre med dansk design og en moderne, global visjon som stadig utvides og utvikles. Audos møbler, belysning og interiør er preget av omhyggelige detaljer, materialer i høy kvalitet og tidløs dansk designtradisjon. Med sin unike evne til å balansere tradisjon og fremtidsrettet tenkning, skaper Audo Copenhagen en spennende og inspirerende opplevelse for alle designelskere.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null