Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
211928Kaiser Idell 6556-T Bordlampe, Sorthttps://www.rum21.no/kaiser-idell-6556-t-bordlampe-sorthttps://az666937.vo.msecnd.net/67/ddea6677-208e-41d6-a7ab-2dbdfc43f533OutOfStock5831NOK/belysning/belysning/lamperFritz HansenKaiser Idell 6556-T bordlampe fra Fritz Hansen, formgitt av Christian Dell. En nett og stilren lampe med elegant design. Den luksuriøse designen gjør at lampen utmerker seg som en vakker gjenstand i hjemmet som definitivt kommer til å tiltrekke seg mange blikk. Lampen passer perfekt i stuen eller på et nattbord på soverommet. Lampen finnes i flere utførelser slik at du kan velge den perfekte Kaiser Idell-lampen akkurat for deg.5831
Shop/Belysning/ Lamper
1 / 7

Fritz Hansen

Kaiser Idell 6556-T Bordlampe, Sort

5 831 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Kaiser Idell 6556-T bordlampe fra Fritz Hansen, formgitt av Christian Dell. En nett og stilren lampe med elegant design. Den luksuriøse designen gjør at lampen utmerker seg som en vakker gjenstand i hjemmet som definitivt kommer til å tiltrekke seg mange blikk. Lampen passer perfekt i stuen eller på et nattbord på soverommet. Lampen finnes i flere utførelser slik at du kan velge den perfekte Kaiser Idell-lampen akkurat for deg.

Egenskaper

  • Produktnummer211928
  • Lev. produktnummer62703008
  • Varemerke
    Fritz Hansen
  • Serie
  • FargeSort
  • SokkelE27
  • Diameter21 cm
  • Høyde43 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Navnet Republic of Fritz Hansen oppsummerer selskapets 137-årige historie. Fra grunnleggeren, den visjonære møbelsnekkeren Fritz Hansen, til arkitekter og designere, skapere av møbler som er prisbelønte og ettertraktede i hele verden. Historien handler om å være åpen for nye ideer, å tenke stort og utenfor rammene. I løpet av årene har møbler fra Republic of Fritz Hansen blitt designet av verdensledende arkitekter og formgivere, deriblandt Arne Jacobsen, Poul Kjaerholm og Verner Panton. I dag er møblene fra Republic of Fritz Hansen et naturlig innslag hos såvel foretak og privatpersoner som vil uttrykke sin individualitet og gi en unik uttalalelse. Det startet med en visjonær møbelsnekker fra landsbygda. I dag inspirerer designfilosofien ledende arkitekter og designere over hele verden.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no