Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

KAISER idell™ 6631-P Pendel, Messing / Bespoke Green

KAISER idell™ 6631-P Pendel, Messing / Bespoke Green

4 400 kr
Kaiser Idell 6631-P er en pendellampe fra Fritz Hansen med en ikonisk form og tidløs appell.
På lager

KAISER idell™ 6631-P Pendel

4 400 kr

KAISER Idell Limited Edition

Det nye mesterverket KAISER Idell i Bespoke Green og messing er et resultat av et unikt samarbeid mellom RoyalDesign, Rum21, AndLight og Fritz Hansen. Den dype grønne fargen er inspirert av skandinaviske skoger og gir hver lampe en tidløs, moderne og elegant atmosfære. I denne eksklusive Limited Edition-serien lyser hver lampe opp med vakre messingsdetaljer som forsterker dens eksklusive skjønnhet. Det er mer enn en lampe; det er et statement for hjemmet ditt.

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Kaiser Idell 6631-P er en pendellampe fra Fritz Hansen med en ikonisk form og tidløs appell. Lampen kjennetegnes av Christian Dells evne til å skape et elegant design med grunnleggende geometriske kjennetegn fra modernismen som kule, sirkel og sylinder. Den er laget av stål og er av høy kvalitet. Denne lampen er en ekte klassiker, perfekt for å tilføre eleganse og raffinement til ethvert rom.

Designet av Christian Dell. Originaldesign fra 1936.

Bra å vite om KAISER idell™ 6631-P pendelen


- KAISER idell™ 6631-P er verdsatt for den ikoniske formen med et klassisk uttrykk.
- Fra kolleksjonen Kaiser Idell.
- Finnes i forskjellige farger.
- Laget i Latvia.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Varemerket Fritz Hansen ble grunnlagt i 1872 av den driftige møbelsnekkeren Fritz Hansen i København. Sammen med sønnen Christian etablerer Hansen en fremgangsrik møbelfabrikk og legger grunnlaget for det som kommer til å bli en av de mest fremgangsrike møbelvaremerkene i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skapt skandinavisk designhistorie og er i dag en av de mest respekterte varemerkene innen møbel- og belysningsdesign.