Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Kaiser Idell 6718-W Vegglampe, Messing / Bespoke Green

Kaiser Idell 6718-W Vegglampe, Messing / Bespoke Green

5 350 kr
Anb. pris7 450 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris5 350 kr
Kaiser Idell 6718-W vegglampe fra Fritz Hansen med et elegant design i stål med en moderne følelse og geometriske former.
På lager

Kaiser Idell 6718-W Vegglampe

5 350 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

KAISER Idell Limited Edition

Det nye mesterverket KAISER Idell i Bespoke Green og messing er et resultat av et unikt samarbeid mellom RoyalDesign, Rum21, AndLight og Fritz Hansen. Den dype grønne fargen er inspirert av skandinaviske skoger og gir hver lampe en tidløs, moderne og elegant atmosfære. I denne eksklusive Limited Edition-serien lyser hver lampe opp med vakre messingsdetaljer som forsterker dens eksklusive skjønnhet. Det er mer enn en lampe; det er et statement for hjemmet ditt.

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Kaiser Idell 6718-W vegglampe fra Fritz Hansen med et elegant design i stål med en moderne følelse og geometriske former. Den har en utvidbar, justerbar arm for å styre lysets retning. En perfekt detalj som bringer glede inn i hverdagslivet ditt.

Designet av Christian Dell.

Bra å vite om Kaiser Idell 6718-W vegglampen


- Elegant design med en moderne følelse.
- Geometriske former.
- Utvidbar, justerbar arm.
- Finnes i forskjellige farger.
- Designet av Christian Dell.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Varemerket Fritz Hansen ble grunnlagt i 1872 av den driftige møbelsnekkeren Fritz Hansen i København. Sammen med sønnen Christian etablerer Hansen en fremgangsrik møbelfabrikk og legger grunnlaget for det som kommer til å bli en av de mest fremgangsrike møbelvaremerkene i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skapt skandinavisk designhistorie og er i dag en av de mest respekterte varemerkene innen møbel- og belysningsdesign.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null