Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
211938Kaiser Idell 6718-W Vegglampe, Hvithttps://www.rum21.no/kaiser-idell-6718-w-vegglampe-hvithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/a69852a0-f376-45d4-a641-a2e66abdabc5OutOfStock6419NOK/belysning/belysning/lamperFritz HansenKaiser Idell 6718-T vegglampe fra Fritz Hansen, formgitt av Christian Dell. Lampen kalles også for saksofonlampe på grunn av lampens saksofonlignende hals. Halsen er justerbar og kan stilles inn etter ønsket lengde. Det gjør den perfekt ved lesehjørnet eller ved sengen. Lampen er laget i materialer av høy kvalitet for å sikre at din Kaiser Idell-lampe holder i mange år fremover. Skuffen kommer i flere utførelser slik at du kan velge den som passer best hjemme hos deg.6419
Shop/Belysning/ Lamper
1 / 7

Fritz Hansen

Kaiser Idell 6718-W Vegglampe, Hvit

6 419 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Kaiser Idell 6718-T vegglampe fra Fritz Hansen, formgitt av Christian Dell. Lampen kalles også for saksofonlampe på grunn av lampens saksofonlignende hals. Halsen er justerbar og kan stilles inn etter ønsket lengde. Det gjør den perfekt ved lesehjørnet eller ved sengen. Lampen er laget i materialer av høy kvalitet for å sikre at din Kaiser Idell-lampe holder i mange år fremover. Skuffen kommer i flere utførelser slik at du kan velge den som passer best hjemme hos deg.

Egenskaper

  • Produktnummer211938
  • Lev. produktnummer63702305
  • Varemerke
    Fritz Hansen
  • Serie
  • FargeHvit
  • Lyskilde inkludertNei
  • SokkelE27
  • Maks watt60 W

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Navnet Republic of Fritz Hansen oppsummerer selskapets 137-årige historie. Fra grunnleggeren, den visjonære møbelsnekkeren Fritz Hansen, til arkitekter og designere, skapere av møbler som er prisbelønte og ettertraktede i hele verden. Historien handler om å være åpen for nye ideer, å tenke stort og utenfor rammene. I løpet av årene har møbler fra Republic of Fritz Hansen blitt designet av verdensledende arkitekter og formgivere, deriblandt Arne Jacobsen, Poul Kjaerholm og Verner Panton. I dag er møblene fra Republic of Fritz Hansen et naturlig innslag hos såvel foretak og privatpersoner som vil uttrykke sin individualitet og gi en unik uttalalelse. Det startet med en visjonær møbelsnekker fra landsbygda. I dag inspirerer designfilosofien ledende arkitekter og designere over hele verden.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no