Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Kastrup 04 Dørhåndtak, Rustfritt Stål/Skinn Brun

Kastrup 04 Dørhåndtak, Rustfritt Stål/Skinn Brun

1 249 kr
Den skinnsvepte varianten av Kastrup 04 dørhåndtak fra Beslag Design har et industrielt og elegant utseende. Laget av miljøvennlig, naturlig skinn fra svenske Tärnsjö garveri, produsert i aller høyeste kvalitet for å vare i mange år.
På lager

Kastrup 04 Dørhåndtak, Skinn/Rustfritt Stål

1 249 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Den skinnsvepte varianten av Kastrup 04 dørhåndtak fra Beslag Design har et industrielt og elegant utseende. Laget av miljøvennlig, naturlig skinn fra svenske Tärnsjö garveri, produsert i aller høyeste kvalitet for å vare i mange år. Med tiden får håndtaket en vakker patina som gir dybde og karakter.

Håndtaket er laget av rustfritt stål, finnes med skinn i tre forskjellige farger. Velg mellom natur, brunt eller sort skinn. Nøkkelplate og komplett monteringssett er inkludert. Se vedlagt håndbok for montering.

Hvis du ønsker toalettlås må du supplere håndtaket med Kastrup toalettlås.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Med 40 års erfaring innen Beslag- og interiørprodukter leverer Beslag Design produkter med god og holdbar kvalitet. Med en bevisst satsing på miljøvennlige leverandører med høy kvalitet strever Beslag Design etter å ligge i ledelsen og være en av de beste i bransjen innen Beslag- og interiørprodukter i Norden.