Nyheter
Belysning
Kizu Bordlampe Bærbar, Breccia Pernice
-25%
new works logonew works logo

Kizu Bordlampe Bærbar, Breccia Pernice

1 790 kr2 395 kr
Kizu er en bordlampe fra New Works som vil være et stilig og moderne tilskudd til hjemmet ditt.
Leveringstid:  3-4 uker

Kizu Bordlampe Bærbar

1 790 kr

10-70 % rabatt på tusenvis av produkter

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.

Til tilbudet
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Bordlampen Kizu fra New Works er en mester i å kombinere skulpturell design og praktisk bruk. Denne elegante lampen er ingen vanlig bordlampe, men et kunstverk som beriker ethvert rom den plasseres i. Den ovale lampefoten i marmor gir en følelse av luksus, mens den halvkuleformede lampeskjermen i akryl sprer et jevnt og behagelig lys. Med en praktisk dimmerbryter på lampehodet kan du justere lysstyrken etter dine ønsker og behov. Kizu bordlampe har tre ulike lysnivåer for å skape den rette stemningen til ulike anledninger. Og takket være den lange batterilevetiden trenger du ikke å bekymre deg for at lyset blir avbrutt. Kizu bordlampe er designet av den anerkjente designeren Lars Tornøe og er perfekt for deg som er på jakt etter en stilig og praktisk belysningsløsning. Enten du ønsker en leselampe på soverommet eller dekorativ belysning i stuen, er Kizu bordlampe et godt valg som vil gjøre inntrykk i hjemmet ditt.

Designet av Lars Tornøe.

Bra å vite om Kizu bordlampen


- Skulpturelt, bærbart design.
- Dristige former.
- Oval, luksuriøs lampefot.
- Hemisfærisk lampeskjerm.
- Tretrinns dimmer.
- Innebygd LED.
- USB-C-kabler er inkludert.
- Litiumbatteri.
- Designet av Lars Tornøe.
- Adapter ikke inkludert.


Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 1835 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
New Works er et dansk designstudio som tilbyr en blanding av gammelt og nytt, lyst og mørkt, kunst og design. Med utgangspunkt i Skandinavias lange håndverkshistorie forsøker de å utfordre dagens moderne designspråk. New Works samarbeider med internasjonalt kjente designere og sammen utrykker de sin forkjærlighet for det sensuelle og vågale.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null