Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_126259Koholmen Parafinlampe, Brunhttps://www.rum21.no/koholmen-parafinlampe-royk?p=190446https://az666937.vo.msecnd.net/67/0316db9b-8312-43a7-ade0-df59058347afOutOfStock962NOK/innredning/innredning/lys-lysestaker/innredning/lys-lysestaker/fotogen-oljelamperKarlskrona LampfabrikKoholmen oljelampe fra Karlskrona Lampfabrik. En vakker oljelampe som hever kosen et hakk. Koholmen har et oljehus i munnblåst klarglass, og lysstyrken i rundbrenneren tilsvarer omtrent lysstyrken til seks stearinlys. Oljelampen er ikke kun en stemninghever, men blir også en dekorativ innredningsdetalj i hjemmet ditt. Vi liker konstrastene mellom glass og metall som bare blir vakrere når lampen tennes.<br /><br /><div></div><div><span style="color: #262626;" color="#262626"><span style="text-transform: none;">Ved behov for lampeolje finner dere forhandlere i Sverige, Danmark, Finland og Norge <a href="http://www.lampfabriken.com/v18/index.php?artkat1=Forsaljningsstallen&artkat2=Ovriga%20varlden&lang=s" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>her</strong></a></span></span></div>962
Shop/Innredning/ Lysestaker & Lyslykter/ Fotogen- & Oljelamper
1 / 1

Koholmen Parafinlampe, Brun

962 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Koholmen oljelampe fra Karlskrona Lampfabrik. En vakker oljelampe som hever kosen et hakk. Koholmen har et oljehus i munnblåst klarglass, og lysstyrken i rundbrenneren tilsvarer omtrent lysstyrken til seks stearinlys. Oljelampen er ikke kun en stemninghever, men blir også en dekorativ innredningsdetalj i hjemmet ditt. Vi liker konstrastene mellom glass og metall som bare blir vakrere når lampen tennes.

Ved behov for lampeolje finner dere forhandlere i Sverige, Danmark, Finland og Norge her

Egenskaper

 • Produktnummer190446
 • Lev. produktnummerN243B
 • Varemerke
  Karlskrona Lampfabrik
 • Serie
 • Designer
  Karlskrona Lampfabrik
 • Egnet til utendørs brukNei
 • FargeBrun
 • MaterialeMessing, Munnblåst glass
 • Diameter10 cm
 • Høyde24 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Karlskrona Lampfabrik er et svensk foretak som ble startet for snart 130 år siden. Familien Skantze flyttet til Karlskrona for å starte Sveriges første lampefabrikk. De tror at de vakreste produktene skapes om design, produktutvikling og produksjon holdes sammen. De arbeider for å holde tradisjonene ved liv og for at kunnskapen skal føres videre. De vakre og unike oljelampene produsert i messing og munnblåst glass er og kommer til å forbli en klassiker i våre hjem.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no