Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_202997Kubus Blomsterpotte 23 cm, Sorthttps://www.rum21.no/kubus-blomsterpotte-23-cm?p=225471https://az666937.vo.msecnd.net/67/ccfe6f92-f2e7-4d3f-861a-5f7003a7a239OutOfStock2995NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterby LassenKubus blomsterpotte fra By Lassen har fått et funksjonelt designspråk som gjør det mulig å bruke potten for både planter og oppbevaring. Det stilige og minimalistiske uttrykket gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, i enten sort eller hvit. Hvis blomsterpotten suppleres med veggkonsulen Kubus Wall kan den med fordel henges på veggen. <br /><br />Kubus blomsterpotte er et supplement til By Lassens eksisterende serie Kubus, en populær familie som består av potter, vaser og oppbevaring i forskjellige størrelser og former. Kombiner flere forskjellige objekter fra samlingen og lag en unik og personlig blanding som passer akkurat dine behov og preferanser.2995
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Krukker
1 / 4
By lassenBy lassen

Kubus Blomsterpotte 23 cm, Sort

2 995 kr
Kubus blomsterpotte fra By Lassen har fått et funksjonelt designspråk som gjør det mulig å bruke potten for både planter og oppbevaring.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Kubus blomsterpotte fra By Lassen har fått et funksjonelt designspråk som gjør det mulig å bruke potten for både planter og oppbevaring. Det stilige og minimalistiske uttrykket gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, i enten sort eller hvit. Hvis blomsterpotten suppleres med veggkonsulen Kubus Wall kan den med fordel henges på veggen.

Kubus blomsterpotte er et supplement til By Lassens eksisterende serie Kubus, en populær familie som består av potter, vaser og oppbevaring i forskjellige størrelser og former. Kombiner flere forskjellige objekter fra samlingen og lag en unik og personlig blanding som passer akkurat dine behov og preferanser.

Egenskaper

 • Produktnummer225471
 • Lev. produktnummer24003
 • Varemerke
  by Lassen
 • Serie
 • FargeSort
 • MaterialeMetall
 • RomSpiserom, Gang, Stue
 • Bredde23 cm
 • Dybde23 cm
 • Høyde23 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Det hele begynte med Mogens og Flemming Lassen, født i 1901 og 1902. Lassen-brødrene ble født inn i en kunstnerfamilie, og det var ingen tvil om at de skulle holde tritt med arkitekturen i sine liv. Brødrene kom til å bli blant de mest respekterte og anerkjente arkitekter og designere i Danmark. Begge har hatt kritiske roller i dansk funksjonalisme både innen design og arkitektur.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no