product
variable_202996Kubus Plomsterpotte 14 cm, Sorthttps://www.rum21.no/kubus-plomsterpotte-14-cm?p=225470https://az666937.vo.msecnd.net/67/dc9280fd-1207-4f92-b21d-b448bd8b3848OutOfStock1549NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterby LassenKubus blomsterpotte fra By Lassen har fått et funksjonelt designspråk som gjør det mulig å bruke potten for både planter og oppbevaring. Det stilige og minimalistiske uttrykket gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, i enten sort eller hvit. Hvis blomsterpotten suppleres med veggkonsulen Kubus Wall kan den med fordel henges på veggen. <br /><br />Kubus blomsterpotte er et supplement til By Lassens eksisterende serie Kubus, en populær familie som består av potter, vaser og oppbevaring i forskjellige størrelser og former. Kombiner flere forskjellige objekter fra samlingen og lag en unik og personlig blanding som passer akkurat dine behov og preferanser.1549

Kubus Plomsterpotte 14 cm, Sort

1 549 kr
Kubus blomsterpotte fra By Lassen har fått et funksjonelt designspråk som gjør det mulig å bruke potten for både planter og oppbevaring. Det stilige og minimalistiske uttrykket gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer.
Leveringstid:  4-6 uker
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Kubus blomsterpotte fra By Lassen har fått et funksjonelt designspråk som gjør det mulig å bruke potten for både planter og oppbevaring. Det stilige og minimalistiske uttrykket gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, i enten sort eller hvit. Hvis blomsterpotten suppleres med veggkonsulen Kubus Wall kan den med fordel henges på veggen.

Kubus blomsterpotte er et supplement til By Lassens eksisterende serie Kubus, en populær familie som består av potter, vaser og oppbevaring i forskjellige størrelser og former. Kombiner flere forskjellige objekter fra samlingen og lag en unik og personlig blanding som passer akkurat dine behov og preferanser.

Egenskaper

  • Produktnummer225470
  • Lev. produktnummer24002
  • Varemerke
  • Serie
  • MaterialeMetall
  • Bredde14 cm
  • Dybde14 cm
  • Høyde14 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.