Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

La Lampe Gras N°215 Gulvlampe, Svart

La Lampe Gras N°215 Gulvlampe, Svart

9 690 kr
Gulvlampe fra DCWéditions. Gulvlampen har et industrielt design i stål med en lang, vinklet arm og en vinklet lampeskjerm.
Leveringstid:  4-6 uker

Lampe Gras N°215 Gulvlampe

9 690 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Lampe Gras N°215 gulvlampe fra DCWéditions med et industrielt design i stål med en lang, vinklet arm og en vinklet lampeskjerm. Perfekt til å plassere ved siden av sofaen eller et annet sted der du vil ha litt ekstra løft. Lyskilde ikke inkludert. Velg mellom ulike farger.

Designet av Bernard-Albin Gras.

Bra å vite om Lampe Gras N°215 gulvlampen


- Industrielt design.
- Vinklet arm.
- Vinklet lampeskjerm.
- Laget av stål.
- Fra kolleksjonen Lampe Gras by DCWéditions.
- E14
- Høyde: 1350 mm.
- Lengde: 730 mm.
- IP-klasse: IP 20.
- Vekt: 10,2 kg.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.