Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

La Lampe Gras N°303 Vegglampe, Svart

La Lampe Gras N°303 Vegglampe, Svart

4 290 kr
Vegglampe fra DCWéditions. Vegglampen har et industrielt design i stål med en lang, bøyd arm og en justerbar lengde perfekt for når du har behov for retningsbestemt lys, f.eks. ved siden av sengen.
På lager

Lampe Gras N°303 Vegglampe

4 290 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Lampe Gras N°303 vegglampe fra DCWéditions med et industrielt design i stål med en lang, bøyd arm og en justerbar lengde perfekt for når du har behov for retningsbestemt lys, f.eks. ved siden av sengen. Lyskilde ikke inkludert. Velg mellom ulike farger.

Designet av Bernard-Albin Gras.

Bra å vite om Lampe Gras N°303 vegglampen


- Industrielt design.
- Lang, bøyd arm.
- Justerbar lengde.
- Laget av stål.
- Fra kolleksjonen Lampe Gras by DCWéditions.
- E14
- Høyde: 290 mm.
- Lengde: 340-720 mm.
- IP-klasse: IP 20.
- Vekt: 1,8 kg.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.