Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Lanterna 47 Pendel Medium, Svart

Lanterna 47 Pendel Medium, Svart

4 045 kr
Pendel fra Petite Friture. Pendelen har et kontrastert design med en enkel struktur perfekt for de som elsker design og en gylden innside med et reflekterende lys og en varm følelse for å skape en koselig stemning.
Leveringstid:  3-4 uker

Lanterna Pendel

4 045 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Lanterna pendel fra Petite Friture med et kontrastert design med en enkel struktur perfekt for de som elsker design. Den har en gylden innside med et reflekterende lys og en varm følelse for å skape en koselig stemning. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner.

Laget i Portugal. Designet av Sam Baron. Originaldesign fra 2014.

Bra å vite om Lanterna pendelen


- Lanterna er verdsatt for sitt elegant design.
- Lanterna er også verdsatt for det reflekterende lyset.
- Finnes i forskjellige farger.
- Pendelen finnes i forskjellige størrelser.
- Laget i Portugal.
- Fra kolleksjonen Lanterna.
- Lyskilde ikke inkludert.
Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Petite Friture er et designforetak som ble opprettet i 2009. Skapt med en vilje til å fremme unge talenter og utvikle objekter, belysning og små møbler som skaper en unik følelse. Resultatet er elegante og tilgjengelige objekter med et enkelt formspråk som forteller en historie om vakre ting, som forstår vårt daglige liv og som lar oss nyte det. Petite Fritures pastelligaktige porselen i emaljert terrakotta er en liten del av deres vakre sortiment som gir oss et må-ha-begjær.