October Offers: Opptil 25% rabatt >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_117575Le Grand Air 3-seater Sofa Cotton, Light Greyhttps://www.rum21.no/le-grand-air-3-seter-sofa-bomull?p=301637https://az666937.vo.msecnd.net/67/c8015dc2-448d-413d-a63c-d05857a2673cOutOfStock15995NOK/mobler/mobler/sofaer/mobler/sofaer/3-setersDecotiqueMed den Deco-stil inspirerte 3 seters sofaen fra Decotique får du en sofa av høy kvalitet med god komfort og rikelig med sitteplass. Sofaen tilbyr et eksklusivt, men likevel behagelig og avslappet, inntrykk takket være sitt rynkete "loose-fit" trekk. Sofaen er lett å holde ren da trekket er avtagbart. Sofaen har 7 ryggputer + 2 sitteputer med trekk som også kan tas av. <br /><br />Sofaens stoff er vevd av bomull. Stoffet er vasket for å få den rustikke "vintage-følelsen" som utmerker sofaens utseende. Sofaen leveres med trekk i en seperat pakke. Samtlige fargeutførelser av Le Grand Air sofatrekk finnes å kjøpe separat her på Rum21 om man ønsker å endre utseende på sin sofa. <br /><br />Sofastammen er bygget av sterke plywoodskiver med bjelker i massivt tre som gjør møbelet ekstra stabilt og holdbart. Setet har en kjerne av formskjært kaldskum omgitt av sjøfuglfjær som gir et mykt utseende og en herlig komfort. Ryggputene er sydd i fire kanaler for å opprettholde sin form og er stoppet med en miks av polyesterfiber og sjøfuglfjær for en behagelig sittekomfort.<br /><br />Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.15995
Shop/Møbler/ Sofaer/ 3-seters Sofaer
Nyhet!
1 / 9

Le Grand Air 3-seater Sofa Cotton, Light Grey

15 995 kr
En populær sofa fra Decotique med god sittekomfort og sjenerøs sitteplass, samt avtagbart trekk.
Leveringstid:  1-2 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Med den Deco-stil inspirerte 3 seters sofaen fra Decotique får du en sofa av høy kvalitet med god komfort og rikelig med sitteplass. Sofaen tilbyr et eksklusivt, men likevel behagelig og avslappet, inntrykk takket være sitt rynkete "loose-fit" trekk. Sofaen er lett å holde ren da trekket er avtagbart. Sofaen har 7 ryggputer + 2 sitteputer med trekk som også kan tas av.

Sofaens stoff er vevd av bomull. Stoffet er vasket for å få den rustikke "vintage-følelsen" som utmerker sofaens utseende. Sofaen leveres med trekk i en seperat pakke. Samtlige fargeutførelser av Le Grand Air sofatrekk finnes å kjøpe separat her på Rum21 om man ønsker å endre utseende på sin sofa. 

Sofastammen er bygget av sterke plywoodskiver med bjelker i massivt tre som gjør møbelet ekstra stabilt og holdbart. Setet har en kjerne av formskjært kaldskum omgitt av sjøfuglfjær som gir et mykt utseende og en herlig komfort. Ryggputene er sydd i fire kanaler for å opprettholde sin form og er stoppet med en miks av polyesterfiber og sjøfuglfjær for en behagelig sittekomfort.

Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.

Egenskaper

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no