Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

-30%

Le Grand Air 3-Seter Sofa Lin Divan Høyre, Foggy Morning

20 783 kr29 690 kr
Le Grand Air er en imponerende 3-seters sofa fra Decotique med en sjenerøs sittegruppe, perfekt for avslapning både alene og sammen med andre.
På lager

Le Grand Air 3-Seter Sofa Lin Divan Høyre

20 783 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Med en sjenerøs sittegruppe med plass til mange er det enkelt å tilbringe kvalitetstid med både familie og venner. Rammen er laget av kryssfinérskiver med massive trebjelker som sammen gir ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne av formstøpt kaldskum omgitt av sjøfuglfjær. For å holde formen er ryggputene sydd i kanaler og fylt med en behagelig blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær. Trekket er laget av 100 % maskinvaskbart lin.

Med divanen på høyre side kan du sette deg ned og slappe av etter en lang dag. Du vil elske hvor enkelt det er å integrere Le Grand Air 3-seters sofa i hjemmet ditt, og hvor fantastisk den vil se ut. Den er perfekt for familier, venner og enslige som setter pris på det beste i livet.

Bra å vite om Le Grand Air 3-seter sofaen


- Avtagbar stopning i bærekraftig, vakkert stoff.
- Finnes i forskjellige farger.
- 3-seter sofaen finnes i forskjellige størrelser.
- Le Grand Air er verdsatt for det stilrene designet og den herlige komforten.
- Denne 3-seter sofaen er en del av serien Le Grand Air fra Decotique.
- Dette produktet leveres ferdig montert.

Hvordan tar jeg vare på 3-seter sofaen?
- Vaskes i maskin på 30°C.
- Skal ikke i tørketrommel.
- Rist putene regelmessig.
- Lin er et naturlig materiale med nydelige rynker som tilfører en mer avslappet look til rommene dine.Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 20783 kr

Egenskaper

Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null