Nyheter
Belysning
Le Grand Air 3-Seter Sofa Lin Divan Venstre, Nordic Sky
3D

Le Grand Air 3-Seter Sofa Lin Divan Venstre, Nordic Sky

23 752 kr
Anb. pris29 690 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris20 783 kr
Le Grand Air er en imponerende 3-seters sofa fra Decotique med en sjenerøs sittegruppe, perfekt for avslapning både alene og sammen med andre.
På lager

Le Grand Air 3-Seter Sofa Lin Divan Venstre

23 752 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Med en sjenerøs sittegruppe med plass til mange er det enkelt å tilbringe kvalitetstid med både familie og venner. Rammen er laget av kryssfinérskiver med massive trebjelker som sammen gir ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne av formstøpt kaldskum omgitt av sjøfuglfjær. For å holde formen er ryggputene sydd i kanaler og fylt med en behagelig blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær. Trekket er laget av 100 % maskinvaskbart lin.

Med divanen på venstre side kan du sette deg ned og slappe av etter en lang dag. Du vil elske hvor enkelt det er å integrere Le Grand Air 3-seters sofa i hjemmet ditt, og hvor fantastisk den vil se ut. Den er perfekt for familier, venner og enslige som setter pris på det beste i livet.

Bra å vite om Le Grand Air 3-seter sofaen


- Avtagbar stopning i bærekraftig, vakkert stoff.
- Finnes i forskjellige farger.
- 3-seter sofaen finnes i forskjellige størrelser.
- Le Grand Air er verdsatt for det stilrene designet og den herlige komforten.
- Denne 3-seter sofaen er en del av serien Le Grand Air fra Decotique.
- Dette produktet leveres ferdig montert.
- Passende for privat bruk.

Hvordan tar jeg vare på 3-seter sofaen?
- Vaskes i maskin på 30°C.
- Skal ikke i tørketrommel.
- Rist putene regelmessig.
- Lin er et naturlig materiale med nydelige rynker som tilfører en mer avslappet look til rommene dine.Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null