Nyheter
Belysning
-40%

Le Grand Air 3-Seter Sofa Lin, Green Pear

14 394 kr23 990 kr
Le Grand Air 3-seter sofa fra Decotique med et trendy design til alle hjem og stiler.
På lager

Le Grand Air 3-Seter Sofa Lin

14 394 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Le Grand Air 3-seter sofa fra Decotique med et trendy design til alle hjem og stiler. Den har en robust ramme i kryssfiner og massivt tre for økt stabilitet og sju hyggelige ryggputer med en blanding i polyesterfiber og havfuglfjær for å bevare formen. Sofaen har to sjenerøse puter i skum og havfuglfjær, en vakker, avtagbar stopning i lin med en avslappet look og herlig komfort perfekt for hele familien å kose seg i. Verdsatt, rimelig sofa.

Bra å vite om Le Grand Air 3-seter sofaen


- Uformell, elegant look.
- Høy komfort.
- Ryggputer: 50x50 cm.
- Avtagbar stopning som er lett å vedlikeholde.
- Finnes i forskjellige farger.
- Passende for privat bruk.

Hvordan tar jeg vare på 3-seter sofaen?
- Vaskes i maskin på 30°C.
- Rist putene regelmessig.Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 19192 kr

Egenskaper

Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null