Nyheter
Belysning
-30%

Le Grand Air Divan Venstre, Grå

18 893 kr26 990 kr
Divansofa fra Decotique med en god sittekomfort og sjenerøs sitteplass, samt et avtakbart trekk.
På lager

Le Grand Air Divan, Venstre

18 893 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Le Grand Air Divan venstre er en sofa med god sittekomfort og sjenerøs sitteplass, samt et avtakbart trekk.
Sofaen gir et eksklusivt, men samtidig komfortabelt og avslappet inntrykk, takket være loose-fit trekket. Sofatrekket er lett å holde rent ettersom det er avtakbart. Det følger med 7 ryggputer 2 sitteputer. Trekkene på putene er avtakbare og kan vaskes på 30 grader.

Sofaens trekk er vevet av bomull. Tekstilet er vasket for å få den rustikke vintage-følelsen som preger sofaens utseende. Sofaen leveres med trekket i en separat emballasje.
Sofaen er laget av sterke kryssfinerskiver med bjelker i massivt tre, som gir møbelen ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne av støpt kaldskum omgitt av sjøfuglfjær som gir et mykt utseende og en fantastisk komfort. Ryggputene er sydd i fire kanaler for å opprettholde sin form, de er fylt med en blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær for komfortabel sittekomfort.
Se tegning for alle størrelser.

MERK! Divanen kommer på den siden som ses fra forsiden. Se bilde.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 21592 kr

Egenskaper

Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null