Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_117600Le Grand Air Loveseat Bomull, Beigehttps://www.rum21.no/le-grand-air-loveseat-bomull?p=220177https://az666937.vo.msecnd.net/67/b957a1e9-5f05-40a8-bf21-e504ab48b882OutOfStock7298NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/lenestolerDecotique<p>Le Grand Air Loveseat fra Decotique. En unik lenestol fra Decotique, med navnet loveseat. Denne lenestolen er produsert av høy kvalitet med fantastisk sittekomfort og generøs sitteoverflate. Man sitter to personer sammen i lenestolen, men sitter man alene har man rikelig med plass til å legge opp bena. Lenestolen gir et eksklusivt, men samtidig behagelig avslappet inntrykk, takket være sitt rynkete "loose-fit" trekk. Lenestolens rammetrekk er lett å holde rent da det er avtagbart. Med lenestolen følger det med 4 stykk ryggputer + 1 stykk sittepute, som også har et trekk som kan tas av og vaskes.</p> <p>Lenestolens stoff er vevd av bomull. Stoffet er vasket for å få den rustikke "vintage-følelsen" som fremhever lenestolens utseende. Loveseat leveres med trekk i separat forpakning. Samtlige fargeutførelser av Le Grand Air lenestoltrekk kan kjøpes separat hos oss på Room21, hvis man ønsker å variere fargen på stolen sin.</p> <p>Lenestolrammen er bygget av sterke plywoodplater med bjelker i massivt tre som gir møbelet ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne i formskåret kaldskum omgitt av sjøfuglfjær som gir et mykt utseende og en herlig komfort. Ryggen er sydd i fire kanaler for å opprettholde formen, og er fylt med en blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær for en bekvem sittekomfort.<br /><br />Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.</p>7298
Shop/Møbler/ Lenestoler & Sittepuffer/ Lenestoler
1 / 3

Le Grand Air Loveseat Bomull, Beige

7 298 kr
En unik lenestol fra Decotique med en god sittekomfort og sjenerøs sitteplass, samt et avtagbart trekk i 100% bomull.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse

Produktinformasjon

Le Grand Air Loveseat fra Decotique. En unik lenestol fra Decotique, med navnet loveseat. Denne lenestolen er produsert av høy kvalitet med fantastisk sittekomfort og generøs sitteoverflate. Man sitter to personer sammen i lenestolen, men sitter man alene har man rikelig med plass til å legge opp bena. Lenestolen gir et eksklusivt, men samtidig behagelig avslappet inntrykk, takket være sitt rynkete "loose-fit" trekk. Lenestolens rammetrekk er lett å holde rent da det er avtagbart. Med lenestolen følger det med 4 stykk ryggputer + 1 stykk sittepute, som også har et trekk som kan tas av og vaskes.

Lenestolens stoff er vevd av bomull. Stoffet er vasket for å få den rustikke "vintage-følelsen" som fremhever lenestolens utseende. Loveseat leveres med trekk i separat forpakning. Samtlige fargeutførelser av Le Grand Air lenestoltrekk kan kjøpes separat hos oss på Room21, hvis man ønsker å variere fargen på stolen sin.

Lenestolrammen er bygget av sterke plywoodplater med bjelker i massivt tre som gir møbelet ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne i formskåret kaldskum omgitt av sjøfuglfjær som gir et mykt utseende og en herlig komfort. Ryggen er sydd i fire kanaler for å opprettholde formen, og er fylt med en blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær for en bekvem sittekomfort.

Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no