Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
215006Lean Back Loungestol Soavé, Hvitoljet Eikhttps://www.rum21.no/lean-back-loungestol-soave-hvitoljet-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/78712b20-fac5-42fa-b5d7-a25fb978f5adOutOfStock16965NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/spisestolerWarm NordicLean Back loungestol fra Warm Nordic, designet av Arne Hovmand-Olsen. Lean Back er en lett og luftig loungestol med en stilren design. Til tross for den luftige designen er stolen utrolig behagelig å sitte i, og den er perfekt som en sitteplass under lange samtaler i stua, samtidig som den passer utmerket når du vil sette deg til rette med en god bok når kvelden kommer krypende. Lean Back er tilgjengelig i mange forskjellige design, slik at du kan velge den som passer best til ditt hjem.19959CAMPAIGN
Shop/Møbler/ Stoler & Krakker/ Stoler
-15%
1 / 3

Lean Back Loungestol Soavé, Hvitoljet Eik

16 965 kr19 959 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Lean Back loungestol fra Warm Nordic, designet av Arne Hovmand-Olsen. Lean Back er en lett og luftig loungestol med en stilren design. Til tross for den luftige designen er stolen utrolig behagelig å sitte i, og den er perfekt som en sitteplass under lange samtaler i stua, samtidig som den passer utmerket når du vil sette deg til rette med en god bok når kvelden kommer krypende. Lean Back er tilgjengelig i mange forskjellige design, slik at du kan velge den som passer best til ditt hjem.

Egenskaper

 • Produktnummer215006
 • Lev. produktnummer2203006
 • Varemerke
  Warm Nordic
 • Designer
  Arne Hovmand-Olsen
 • FargeHvit, Eik
 • MaterialeEik
 • Bredde68 cm
 • Dybde78 cm
 • Høyde78 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Warm Nordic er et dansk designfirma med vekt på Warm. Man anser at det er en annen side til Cool Nordic, som nordisk design ofte refereres som. Warm Nordic har valgt å gi nytt liv til en del av Nordens mest verdsatte design og designere. Det er kanskje kaldt i norden, men det betyr ikke at man ikke kan ha det Warm inne. Warm Nordic tilbyr klassisk skandinavisk design av høy kvalitet.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no