Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
229386Lehla Putetrekk 50x50 cm, Grå/Grønn/Rosahttps://www.rum21.no/lehla-putetrekk-50x50-cm-gra-gronn-rosahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/b35ef15a-8e56-4867-8bc7-bde3e7367ffdOutOfStock641NOK/tekstil/soveromtekstiler/tekstil/soveromtekstiler/putevarHouse Doctor<p>Skap en mer hjemmekoselig stemning ved å gi plass til myke tekstiler i fantastiske farger. Lehla putetrekk fra House Doctor har et pent mønster i grå, grønne og rosa nyanser. Putetrekket hjelper til med å få rommet til å føles mer personlig og gir det karakter. Ved å la fargene gå igjen i andre detaljer i rommet forbedres følelsen, og hjemmet vil oppleves som rolig og harmonisk til tross for mye farge. <br /><br />Putetrekket Lehla er laget av silke og bomull. Husk å kjøpe til en innerpute.</p>641
Shop/ Soveromtekstiler/ Putevar
1 / 3

Lehla Putetrekk 50x50 cm, Grå/Grønn/Rosa

641 kr
Skap en mer hjemmekoselig stemning ved å gi plass til myke tekstiler i fantastiske farger. Lehla putetrekk fra House Doctor har et pent mønster i grå, grønne og rosa nyanser.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Skap en mer hjemmekoselig stemning ved å gi plass til myke tekstiler i fantastiske farger. Lehla putetrekk fra House Doctor har et pent mønster i grå, grønne og rosa nyanser. Putetrekket hjelper til med å få rommet til å føles mer personlig og gir det karakter. Ved å la fargene gå igjen i andre detaljer i rommet forbedres følelsen, og hjemmet vil oppleves som rolig og harmonisk til tross for mye farge.

Putetrekket Lehla er laget av silke og bomull. Husk å kjøpe til en innerpute.

Egenskaper

 • Produktnummer229386
 • Lev. produktnummer257760104
 • Varemerke
  House Doctor
 • FargeGrå, Rosa, Grønn, Multi
 • FormKvadratisk
 • MaterialeBomull, Silke
 • RomSoverom, Stue
 • Bredde50 cm
 • Høyde50 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
House Doctor er en dansk familiebedrift som hjelper deg med å finne rett medisin til ditt hjem. Gründerne av bedriften er de tre lekfulle søsknene: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Deres overbevisning er at et vakkert hjem fremmer livsgleden, og sier: Vår stil er provoserende, personlig og ikke altfor formell. Vi anser at det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no