Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Light Me Tender Vegglampe Vertikal

Light Me Tender Vegglampe Vertikal

5 000 kr
Light Me Tender er en vegglampe fra DCWéditions med en enkel og elegant design som skaper et mykt og stemningsskapende lys.
Leveringstid:  4-6 uker

Light Me Tender Vegglampe Vertikal

5 000 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vekk rommet ditt med subtil eleganse og strålende lys med Light Me Tender-vegglampen fra DCWéditions. Lampen, som er designet av Patrick Jouin, gjengir de vakre fargene fra daggry og skumring og omslutter rommet ditt med et mykt og beroligende lys. Med sitt enkle, skylignende design er den mer enn bare en lampe. Den er en invitasjon til selvaksept, for med Light Me Tender kan du ikke bare modulere lyset, men også humøret og energien din. Forestill deg at du kan forvandle badet ditt til et beroligende fristed i skumringen eller et forfriskende fristed ved daggry.

Designet av Patrick Jouin.

Bra å vite om Light Me Tender vegglampen


- Light Me Tender er verdsatt for det unike designet.
- Light Me Tender er også verdsatt for det myke lyset.
- Fra serien Light Me Tender by DCWéditions.
- Designet av Patrick Jouin.
- Laget av glass og aluminium.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.